Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Lista Revolutionari Cu Rol Determinant

Lista Revolutionari Cu Rol Determinant. Au fost la revolutie si care nu au statutul acesta de revolutionari,fara vreun avantaj material.sunt insa unii. Mai multe persoane din cadrul asociaţiilor judeţene de revoluţionari, cât şi de la comisia parlamentară a revoluţionarilor din decembrie 1989 şi secretariatul anchetatorii au descoperit că cei care voiau să obţină un certificat de luptător cu rol determinant în revoluție, au plătit de la o mie la 5000 de euro. Radu mircea berceanu, eugen nicolicea și romeo marius raicu. Certificate falsi revolutionari rol determinant, prechezitii revolutionari. 14/17.02.2020 a iccj privind scutirea de la plata impozitelor și a contribuțiilor la sănătate a unor categorii de revoluționari.

Acum vine imediat și marfa ajunge pentru toată lumea: Pe lista de nume dată publicităţii de către administraţia prezidenţială mai figurează: 14/17.02.2020 a iccj privind scutirea de la plata impozitelor și a contribuțiilor la sănătate a unor categorii de revoluționari. Operatiunea terminata cu un dezastru fare precedent. Printre numele sonore de pe lista revoluționarilor băcăuani se numără viorel hrebenciuc, corneliu iacobov sau iordache ciupercă.

Eroul Ciolacu Liderul Psd Are Certificat De Revoluționar și A Cerut Preschimbarea Pentru A Avea Dreptul La Indemnizație
Eroul Ciolacu Liderul Psd Are Certificat De Revoluționar și A Cerut Preschimbarea Pentru A Avea Dreptul La Indemnizație Source from : https://recorder.ro/eroul-ciolacu-liderul-psd-are-certificat-de-revolutionar-si-a-cerut-preschimbarea-pentru-a-avea-dreptul-la-indemnizatie/
De la „fapte deosebite la „rol determinant. Persoanele din categoria luptător cu rol determinant în revoluție beneficiază de drepturi bănești majorate față de ceilalți revoluționari, în sensul că au primit, începând cu data de 1 ianuarie 2015, pe lângă drepturile acordate celorlalte categorii de revoluționari, o indemnizație de gratitudine în valoare. Pe aceasi tema sălajul are deja 22 de revoluţionari cu acte în regulă. După 26 de ani de la evenimentele din decembrie 1989, statul român a redeschis conducta cu bani publici pentru o serie de revoluţionari controversaţi, introduşi, mai nou, sub titulatura de „luptători cu rol determinant. Radu mircea berceanu, eugen nicolicea și romeo marius raicu.

„preşedinţia nu are atribuţii de reverificare a contestaţiilor.

Persoanele din categoria „luptător cu rol determinant în revoluție beneficiază de drepturi bănești majorate față de ceilalți revoluționari, în sensul că au primit, începând cu data de 1 ianuarie 2015, pe lângă drepturile acordate celorlalte categorii de revoluționari, o indemnizație de gratitudine în valoare. Lista persoanelor care au primit din partea preşedintelui klaus iohannis acest titlu poate fi consultată aici. O ancheta a procurorilor a scos la iveala o situatie incredibila prin care zeci de localitati din romania au fost incluse pe lista oraselor cu rol determinant in revolutia romana. Mai multe persoane din cadrul asociaţiilor judeţene de revoluţionari, cât şi de la comisia parlamentară a revoluţionarilor din decembrie 1989 şi secretariatul anchetatorii au descoperit că cei care voiau să obţină un certificat de luptător cu rol determinant în revoluție, au plătit de la o mie la 5000 de euro. De la „fapte deosebite la „rol determinant.

Pe lista celor care vor încasa indemnizaţii lunare se află parlamentari, actori. Noi certificate pentru un anumit tip de revolutionari care sa ateste ca au avut un rol determinant la revolutie. 396 likes · 10 talking about this. Radu mircea berceanu, eugen nicolicea și romeo marius raicu. O ancheta a procurorilor a scos la iveala o situatie incredibila prin care zeci de localitati din romania au fost incluse pe lista oraselor cu rol determinant in revolutia romana.

Khnskgq3c 26qm
Khnskgq3c 26qm Source from : 2 days ago
In romania sunt peste 25.000 de revolutionari. Noi certificate pentru un anumit tip de revolutionari care sa ateste ca au avut un rol determinant la revolutie. Zeci de buzoieni au primit indemnizații de „revoluționar cu rol determinant la revoluția din 1989 în baza unor certificate false, este concluzia 3, să fie determinate din acte normative emise în acest sens sau prin documente oficiale eliberate de parchetul de pe lângă înalta curte de casație și justiție. O mare parte din cei 3.500 de revoluționari au obținut ilegal acest titlu. Cei 27 noi luptători cu rol determinant se adaugă unei liste de alte 33 de persoane, care dețin certificate de revoluționar conform legislației.

Aceasta din urma e banuita ca ar fi primit 4.000 de lei spaga sa ajute doi pretendenti sa puna mana pe certificate de luptator cu rol determinant in revolutie.

Lista persoanelor care au primit din partea preşedintelui klaus iohannis acest titlu poate fi consultată aici. Mai multe persoane din cadrul asociaţiilor judeţene de revoluţionari, cât şi de la comisia parlamentară a revoluţionarilor din decembrie 1989 şi secretariatul anchetatorii au descoperit că cei care voiau să obţină un certificat de luptător cu rol determinant în revoluție, au plătit de la o mie la 5000 de euro. Tot felul de cocalari, inclusiv. După 26 de ani de la evenimentele din decembrie 1989, statul român a redeschis conducta cu bani publici pentru o serie de revoluţionari controversaţi, introduşi, mai nou, sub titulatura de „luptători cu rol determinant. Printre numele sonore de pe lista revoluționarilor băcăuani se numără viorel hrebenciuc, corneliu iacobov sau iordache ciupercă.

Mai multe persoane din cadrul asociaţiilor judeţene de revoluţionari, cât şi de la comisia parlamentară a revoluţionarilor din decembrie 1989 şi secretariatul anchetatorii au descoperit că cei care voiau să obţină un certificat de luptător cu rol determinant în revoluție, au plătit de la o mie la 5000 de euro. O ancheta a procurorilor a scos la iveala o situatie incredibila prin care zeci de localitati din romania au fost incluse pe lista oraselor cu rol determinant in revolutia romana. Certificate falsi revolutionari rol determinant, prechezitii revolutionari. Pe aceasi tema sălajul are deja 22 de revoluţionari cu acte în regulă. Reprezentanții ministerului muncii au făcut o serie de precizări pentru agenția de presă sputnik cu privire la decizia nr.

Eroul Ciolacu Liderul Psd Are Certificat De Revoluționar și A Cerut Preschimbarea Pentru A Avea Dreptul La Indemnizație
Eroul Ciolacu Liderul Psd Are Certificat De Revoluționar și A Cerut Preschimbarea Pentru A Avea Dreptul La Indemnizație Source from : https://recorder.ro/eroul-ciolacu-liderul-psd-are-certificat-de-revolutionar-si-a-cerut-preschimbarea-pentru-a-avea-dreptul-la-indemnizatie/
Nu mai e ca pe vremea lui ceaușescu, să stai aiurea la cozi imense, în așteptarea mașinii cu marfă. Persoanele din categoria luptător cu rol determinant în revoluție beneficiază de drepturi bănești majorate față de ceilalți revoluționari, în sensul că au primit, începând cu data de 1 ianuarie 2015, pe lângă drepturile acordate celorlalte categorii de revoluționari, o indemnizație de gratitudine în valoare. Certificate falsi revolutionari rol determinant, prechezitii revolutionari. Radu mircea berceanu, eugen nicolicea și romeo marius raicu. Persoanele din categoria „luptător cu rol determinant în revoluție beneficiază de drepturi bănești majorate față de ceilalți revoluționari, în sensul că au primit, începând cu data de 1 ianuarie 2015, pe lângă drepturile acordate celorlalte categorii de revoluționari, o indemnizație de gratitudine în valoare.

A sosit momentul ca miscarea.

Tot felul de cocalari, inclusiv. Persoanele din categoria luptător cu rol determinant în revoluție beneficiază de drepturi bănești majorate față de ceilalți revoluționari, în sensul că au primit, începând cu data de 1 ianuarie 2015, pe lângă drepturile acordate celorlalte categorii de revoluționari, o indemnizație de gratitudine în valoare. Acum vine imediat și marfa ajunge pentru toată lumea: Preşedintele klaus iohannis a decorat, luni, aproape 1.700 de persoane pentru că au fost luptători cu rol determinant la revoluţie. Reprezentanții ministerului muncii au făcut o serie de precizări pentru agenția de presă sputnik cu privire la decizia nr.

Posting Komentar untuk "Lista Revolutionari Cu Rol Determinant"