Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Teren De Vanzare Sinaia

Teren De Vanzare Sinaia. Teren de vanzare in sinaia!!! Are o suprafata de 702 mp, aproape de toate punctele de interes ale statiunii; Teren intravilan in suprafata de 1052 mp cu deschidere totala la doua strazi de 61,66 mp. Casă și teren (849mp) de vânzare în sinaia. Terenuri de vanzare prahova sinaia in toate zonele.

Vand casa in sinaia, s+p+e cu sc de 124 mp cu teren de 366 mp si drum de acces in suprafata de 48.7 mp. Casa de vanzare, in sinaia, zona semicentrala, hotel international, constructie anii 1970, are. Apartamente de vânzare în vilă sau bloc, în sinaia. Teren intravilan in suprafata de 1052 mp cu deschidere totala la doua strazi de 61,66 mp. Teren de vanzare sinaia, judetul prahova, 2.698 mp.

Terenuri De Vanzare In Furnica Sinaia 8 Anunturi
Terenuri De Vanzare In Furnica Sinaia 8 Anunturi Source from : https://www.imoradar24.ro/terenuri-de-vanzare/sinaia/furnica
Terenul este situat in zona centrala, acces strada asfaltata, cartier linistit de vile; Acces la toate utilitatile (apa, gaze teren de vanzare in sinaia!!! 1 rezultate afisate in 2 milisecunde. Ești în căutarea unui teren pentru construcția unei case sau a unui bloc locativ? Teren de vanzare in sinaia !!!

Teren intravilan situat in sinaia in apropierea telegondolei.

Anunturi imobiliare > terenuri de vanzare in baia mare, maramures | suprafata (mp): Terenul dispune de toate utilitatile fiind ideal pentru construirea unei case de vacanta. Teren de vanzare sinaia, judetul prahova, 2.698 mp. 4 oferte de terenuri de vanzare in sinaia au fost gasite. Vanzare teren construibil in sinaia , strada zamora , zona cumpatul , vecinatate casa memoriala george enescu ,.

Zamora , nr 53 e , langa dn 1, are suprafata totala de. Teren intravilan in suprafata de 1052 mp cu deschidere totala la doua strazi de 61,66 mp. Terenul are o suprafata totala de 500 mp;front stradal de 31 m; Teren de vanzare pe furnica in sinaia, cu suprafata de 818 mp si front stradal de 15 ml, cu inclinatie medie si benefiind de urmatoarele utilitati: Terenul este pretabil pentru constructie rezidentiala sau minipensiune.

Poze Schite Cadastru Teren Vanzare Sinaia Platoul Izvor Imagini Terenuri Vanzare 1
Poze Schite Cadastru Teren Vanzare Sinaia Platoul Izvor Imagini Terenuri Vanzare 1 Source from : http://terenuri-intravilane.topestate.ro/imagini-teren-intravilan-de-vanzare-1000-mp-in-zona-platoul-izvor-sinaia-prahova/106388/
Vand teren intravilan in sinaia, 524 mp,cartier platou izvor, intabulare efectuata, toate utilitatile la strada ( energie electrica, gaze naturale, apa, canalizare ), panta f. Are o suprafata de 702 mp, aproape de toate punctele de interes ale statiunii; Teren de vanzare in sinaia!!! Mica, ideal pentru locuinta sau vila, zona linistita incadrata ca zona centrala a. Imobilul se desfasoara pe 5 nivele, s+p+2+m, are o suprafata utila de 375mp, curte in suprafata de 1000mp.

Teren intravilan de vanzare in sinaia, 336.640 € • teren de vanzare situat in orasul sinaia, zona furnica.

Teren intravilan, 456 mp, deschidere=22m, la strada asfaltata, cu toate utilitatile. Imobilul se desfasoara pe 5 nivele, s+p+2+m, are o suprafata utila de 375mp, curte in suprafata de 1000mp. Teren de vanzare sinaia, judetul prahova, 2.698 mp. Apartamente de vânzare în vilă sau bloc, în sinaia. Pe storia.ro vei gasi 31 terenuri de vanzare, dar si multe alte oferte pentru terenuri de inchiriat, apartamente, case, camere, spatii comerciale, birouri ansamblu rezidential.

27 de terenuri constructii de vanzare in sinaia, judetul prahova, pe imobiliare.ro. Mp si un front stradal de. Teren de vanzare in sinaia !!! 1 rezultate afisate in 2 milisecunde. Teren de vanzare in sinaia situat central, teren intravilan cu inclinatie medie avand deschidere de 15.04 m la drum asfaltat;

Gds043 Casa Teren 3000mp De Vanzare In Sinaiaimobiliare Sinaia
Gds043 Casa Teren 3000mp De Vanzare In Sinaiaimobiliare Sinaia Source from : https://asigurari-imobiliare.com/imobiliare/gds043-casa-teren--3000mp--de-vanzare-in-sinaia/
4 oferte de terenuri de vanzare in sinaia au fost gasite. Apa , gaze naturale , curent electric, canalizare, telecomunicatii. Terenul are o suprafata totala de 500 mp;front stradal de 31 m; Sinaia 800mp deschidere 20ml situat in spate la hotel international, pe strada mihai eminescu nr.19, toate utilitatile,intravilan construibil,accept. Teren de vanzare in sinaia !!!

Vand teren intravilan in sinaia, 524 mp,cartier platou izvor, intabulare efectuata, toate utilitatile la strada ( energie electrica, gaze naturale, apa, canalizare ), panta f.

Teren intravilan situat in sinaia in apropierea telegondolei. Informaţiile despre localizare, preţ şi valabilitate sunt validate de către proprietar. Vand teren intravilan in sinaia, 524 mp,cartier platou izvor, intabulare efectuata, toate utilitatile la strada ( energie electrica, gaze naturale, apa, canalizare ), panta f. Terenul este amplasat in zona de sud a orasului sinaia, cu acces facil din dn1 fiind situat pe partea stanga a sensului de mers spre brasov, intre hotelul mara si ansamblul rezidential colina marei. Mp parcelabil , toate utilitatile.

Posting Komentar untuk "Teren De Vanzare Sinaia"