Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Spuma De Capsuni Cu Frisca

Spuma De Capsuni Cu Frisca

Capsunile tinute la rece se trec prin sita, apoi se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat. Aceasta reteta de spuma de capsuni cu frisca este foarte utila acum, in sezonul capsunilor!

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Se adauga faina, praful de copt apoi treptat laptele. Pentru frisca folosim smantana dulce cu 35% procent de grasime. Se toarnă încet amestecul de capsuni frisca, încorporează cu mişcări moi şi învăluire astfel încât crema nu scade mai jos.

Spumă De Căpșune Cu Frișcă Pagini De Bucate
vizitati articolul complet aici : https://paginidebucate.ro/reteta/spuma-de-capsune-cu-frisca/
200 ml frisca 2 linguri de miere 200 g capsuni un baton de vanilie sau esenta de vanilie. Se spala capsunile, se scot coditele. Mod de preparare reteta spuma de capsuni si frisca.

Umple forme individuale şi la frigider pentru a servi.

Pentru frisca folosim smantana dulce cu 35% procent de grasime. Aceasta reteta de spuma de capsuni cu frisca este foarte utila acum, in sezonul capsunilor! Eu am adaugat si cateva capsuni taiate cubulete pentru textura.

Se adauga faina, praful de copt apoi treptat laptele. Doar asa pe jumatate, sunt mai buni cand nu sunt mixati la greu. Capsunile tinute la rece se trec prin sita, apoi se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat.

Spuma De Capsuni Cu Frisca Retete Pentru O Viata
vizitati articolul complet aici : https://retetepentruoviata.ro/reteta-spuma-de-capsuni-cu-frisca/
Spuma de capsuni se serveste cu diferite prajituri, cu biscuiti etc. Se spala capsunile, se scot coditele. Se curata bine capsunile, se spala bine apoi se mixeaza cu blenderul.

Peste compoziţia cu căpşune, adaugi frişca bătută şi mixezi din nou.

Când a crescut frumos spuma de albuş, adaugi treptat şi zahărul şi mixezi foarte bine până se dizolvă acesta. Zeama obţinută se amestecă cu zahăr şi se pune la foc mic să se topească zahărul, dar să nu fiarbă. Se da deoparte, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu frisca.

Se dau capsunile prin sita. Noi am servit spuma de capsuni ca atare insa puteti sa incorporati. Spuma de capsuni se serveste cu diferite prajituri, cu biscuiti etc.

Tort Cu Spuma De Capsuni Gastronomie Ele Ro
vizitati articolul complet aici : https://gastronomie.ele.ro/retete/Desert_--d8/Torturi_--s19/Tort-cu-spuma-de-capsuni_--r1248.html
Puteti decora preparatul cu fructe. Totul natural si extrem de simplu. Aceasta reteta de spuma de capsuni cu frisca este foarte utila acum, in sezonul capsunilor!

Se da deoparte, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu frisca.

Daca insa doriti sa inlocuiti frisca lichida indulcita cu smantana pentru frisca va trebui sa adaugati putin zahar pudra. Se da deoparte, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu frisca. Se spala capsunele, se curata coditele si se dau prin storcatorul de fructe.

Posting Komentar untuk "Spuma De Capsuni Cu Frisca"