Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Masacrul Din Las Vegas

Masacrul Din Las Vegas

Stephen paddock, bărbatul despre care se crede că a comis atacul, era mort când polițiștii au intrat în camera sa de hotel, cu vedere. Poliţiştii au găsit în camera de hotel un bileţel unde stephen paddock făcuse toate calculele.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

„am fost împușcat de un atacator înarmat din mulțime. Bilanţul atacului de duminică seara din las vegas a ajuns la 58 de morţi şi 515 răniţi, a anunţat luni şeriful oraşului, joseph lombardo, relatează afp şi dpa. Stephen paddock, bărbatul despre care se crede că a comis atacul, era mort când poliţiştii au intrat în camera sa de hotel, cu vedere.

Masacrul Din Las Vegas Operațiune Steag Fals și Sacrificiu Uman Intr Un Platou Inconjurat De Simboluri Oculte Piramida Obelisc Saccsiv Blog Ortodox
vizitati articolul complet aici : https://saccsiv.wordpress.com/2017/10/03/las-vegas-operatiune-steag-fals-si-sacrificiu-uman-intr-un-platou-inconjurat-de-simboluri-oculte-piramida-obelisc/
După numărul de victime, acesta este masacru cu cele mai multe victime din sua. „am fost împușcat de un atacator înarmat din mulțime. Stephen paddock, bărbatul despre care se crede că a comis atacul, era mort când polițiștii au intrat în camera sa de hotel, cu vedere.

O femeie prezentă în mulţimea de participanţi la concertul din las vegas a strigat:

Consulatul general al româniei la los angeles este în contact permanent cu autoritățile locale și este pregătit să acorde asistență consulară, arată mae. Avea o arma modificata sau automata (ilegala si in sua din cate stiu), exista si filmulete in care se aude. Președintele american donald trump a denunțat luni un „act ce reprezintă răul absolut, după masacrul din las vegas soldat cu cel puțin 50 de morți și peste 400 de răniți, fără a menționa însă gruparea statul islamic (si) care a revendicat acest atac, relatează afp și dpa.

Stephen paddock, bărbatul despre care se crede că a comis atacul, era mort când polițiștii au intrat în camera sa de hotel, cu vedere. Poliţiştii au găsit în camera de hotel un bileţel unde stephen paddock făcuse toate calculele. Una dintre victimele atacurilor armate din las vegas a tras un semnal de alarm, dezvluind c a fost mpucat de mai muli atactori narmai n timpul masacrului.

Agora Tanărul Care A Salvat 30 De Oameni In Masacrul Din Las Vegas Cum A Acționat
vizitati articolul complet aici : https://agora.md/stiri/37686/tanarul-care-a-salvat-30-de-oameni-in-masacrul-din-las-vegas--cum-a-actionat
După numărul de victime, acesta este masacru cu cele mai multe victime din sua. O femeie prezentă în mulţimea de participanţi la concertul din las vegas a strigat: Ori situația din secțiile ati este mai mult decât disperată, oricât ar vrea să ascundă acest lucru guvernanții, ori vlad voiculescu.

Lăudat prin modul în care a gestionat criza din mandalay bay, jesus campos, unul dintre cei mai importanți oameni din ancheta americană nu a fost audiat nici.

Vreau sa stie toata lumea ce inima. Imagini şocante publicate de poliţia din las vegas. Rocky palermo a fost mpucat de un atacator n mulime n timpul atacului n mas din noaptea de duminic i spune c are dovezi care s probeze acest fapt.

Consulatul general al româniei la los angeles este în contact permanent cu autoritățile locale și este pregătit să acorde asistență consulară, arată mae. Departamentul metropolitan de politie din las vegas a adaugat, de asemenea, pe reteaua twitter ca este „increzator de faptul ca au localizat. Dar şi mai important ar fi fost ca, în plină eră teroristă, o manifestare adunând laolaltă zeci de mii de oameni să.

Update Video Bilanţul Masacrului De La Las Vegas Creste La 58 De Morţi Si 515 Răniţi
vizitati articolul complet aici : https://deschide.md/ro/stiri/externe/18955/Update--(Video)-Bilan%C5%A3ul-masacrului-de-la-Las-Vegas-cre%C5%9Fte-la-58-de-mor%C5%A3i-%C5%9Fi-515-r%C4%83ni%C5%A3i.htm?tpid=1407&tpl=3
Poliţiştii au găsit în camera de hotel un bileţel unde stephen paddock făcuse toate calculele. Mai mult de 40 de arme de foc, mii de muniţii şi dispozitive ce permiteau transformarea unor arme de asalt în arme automate cu putere letală înzecită. Victimă a masacrului armat din las vegas:

„am fost împușcat de un atacator înarmat din mulțime.

,,eric paddock, fratele lui stephen paddock, omul care a omorât 58 de persoane în las vegas, spune că acesta nu a arătat niciun moment vreun semn că ar fi un ucigaș în masă… Vreau sa stie toata lumea ce inima. Stephen paddock, bărbatul despre care se crede că a comis atacul, era mort când polițiștii au intrat în camera sa de hotel, cu vedere.

Posting Komentar untuk "Masacrul Din Las Vegas"