Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Apartamente Cluj 2 Camere

Apartamente Cluj 2 Camere

Spatiu 2 incaperi, 47 mp, str. Cauta apartamente 2 camere de vanzare in camere !

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

In centru, zorilor, marasti, manastur, gheorgheni, grigorescu, floresti, baciu etc. Hol, baie, bucatarie, 2 camere, balcon. Vanzare apartament • 2 camere • 52m 2.

Vanzari Apartamente Cluj
vizitati articolul complet aici : https://www.imofinder.ro/vanzari-2/vanzari-apartamente-2/apartament/?prstatus=252&start=15
Gaseste si cumpara apartamentul corespunzator nevoilor tale pe imobiliare.ro, in sectiunea vanzari apartamente. Apartamentul se preda finisat, mobilat si utilat ( frigider, masina de spalat haine, plita, cuptor, tv ). Apartamentul este amplasat la etajul 2 al unui imobil cu 2 niveluri si dispune de o suprafata utila de 40 mp.

Cauta apartamente 2 camere de vanzare in cluj napoca !

Cu suprafata de 50 mp + 2 balcon, apartamentul este compartimentat astfel: Vand apartament cu 2 camere, str. Peste 209 de oferte de chirii apartamente cu 2 camere in cluj in toate zonele clujului:

Vand apartament 2 camere, in ansamblul donath park, in suprafata de 48 mp + balcon 7 mp, situat la etajul 4, imobil dotat cu lift, orientare estica, priveliste frumoasa. Apartamentul este nou si se vinde mobilat si utilat complet la cheie. Gaseste si cumpara apartamentul corespunzator nevoilor tale pe imobiliare.ro, in sectiunea vanzari apartamente.

Apartamente De Vanzare In Cluj Napoca 34089 Anunturi
vizitati articolul complet aici : https://www.imoradar24.ro/apartamente-de-vanzare/cluj-napoca
Găsește anunțuri cu apartament 2 camere in în subcategoria apartamente de închiriat. Apartamentul este nou si se vinde mobilat si utilat complet la cheie. Suprafata acestuia este de 50mp.

Vanzare apartament bloc nou, centru, etaj 2 din 6, 52.16 mp, finalizare 2021.

Vanzare apartament • 2 camere • 52m 2. Peste 209 de oferte de chirii apartamente cu 2 camere in cluj in toate zonele clujului: 2 camere • 52.19 m 2 • etaj 2/6 112.000 € + tva

57 000 eur 58 000 eur. Inchiriere apartament 2 camere pe strada oltului, in apropiere de iulius mall, in zona linistita inconjurata de spatii verzi. Vanzare apartament bloc nou, centru, etaj 2 din 6, 52.16 mp, finalizare 2021.

Apartament Untold 2 Camere Cluj Napoca Cluj Napoca Aktualisierte Preise Fur 2021
vizitati articolul complet aici : https://www.booking.com/hotel/ro/apartament-untold-2-camere-cluj-napoca.de.html
Cumpara apartament 2 camere cluj online pe okazii.ro. Apartament 3 camere, central, comision 0%. Cu suprafata de 50 mp + 2 balcon, apartamentul este compartimentat astfel:

Cumpara apartament 2 camere cluj online pe okazii.ro.

Apartamente 2 camere de vanzare in cluj. Cu suprafata de 50 mp + 2 balcon, apartamentul este compartimentat astfel: Cauta apartamente 2 camere de vanzare in camere !

Posting Komentar untuk "Apartamente Cluj 2 Camere"